Reserveren

 

Altijd al zelf eens in een TukTuk willen rijden? Ontdek Texel - onder begeleiding van een gids - vanuit je eigen TukTuk met de spectaculaire Safari-tour! In een colonne van TukTuks rijd je met vrienden, familie of collega’s langs de mooiste plekken van het eiland. Geniet ca. 2 uur van bos, duin en historische dorpjes. Halverwege de Safari-tour stoppen we kort bij een schitterend gelegen uitzichtpunt. Hier vertelt de gids over alle ins en outs over Texel.

Groepsarrangementen

 

Voor het leukste groepsuitje (vanaf 8 personen) op Texel boek je een TukTuk-arrangement! Ga de rally aan met je collega’s of ga op safari met de hele familie! TukTuk-arrangement reserveren? Neem telefonisch (06 214 520 52) contact met ons op of stuur een e-mail (info@tuktukexpresstexel.nl).

 

 

TukTuk image

Losse verhuur

 

Altijd al in jouw ‘eigen’ TukTuk over Texel willen touren? Grijp je kans! De meeste TukTuk’s worden aan groepen verhuurd, maar soms zijn er één of twee losse TukTuk’s beschikbaar. Neem telefonisch (06 214 520 52) contact met ons op of stuur een e-mail (info@tuktukexpresstexel.nl).